Licht in Donker

EEN WEEKEND VOL WARMTE

Van vrijdag 30 november t.e.m. zondag 2 december kan u drie dagen lang genieten van ons jaarlijkse evenement Licht in Donker in het mooie gebouw van onze steinerschool in de Volkstraat.

Wat valt er allemaal te beleven?
Vrijdag gaan we om 20 u van start met de toneelvoorstelling, gebracht door de leerlingen van het middelbaar (van de zevende tot en met de twaalfde klas). Ze spelen Alice in Wonderland van Lewis Caroll. Het geheel wordt begeleid door livemuziek en zang. Nadien is er mogelijkheid om aan de bar (foyer) te blijven napraten.

Op zaterdag is er de geschenkenbeurs (in de gang van de kleuterklassen) van 12 u tot 18 u. In de namiddag zijn er ook nog voorleesmomenten (korte voor kleuters en iets stevigere verhalen voor de grotere kinderen). Om 17.30 u komt de foodtruck met vegetarische pita’s en om 20 u is er opnieuw toneel.

Zondag kan u met het hele gezin van 10 u tot 11 u naar een familiale yogasessie komen en aansluitend genieten van overheerlijke biobrunch. ’s Namiddag loopt de geschenkenbeurs van 12 u tot 16.30 u en kan u ook genieten van het ‘ouderkoor Antwerpse steinerscholen’. Om 15.30 u start de laatste toneelvoorstelling. We sluiten dit feest af om 18 u.
De opbrengst van het feest gaat integraal naar de beide scholen in de Volkstraat.

De toneelvoorstellingen en de bio-brunch zijn enkel toegankelijk via reservatie
Reservatie toneel Alice in Wonderland
Reservatie Brunch zondag 2 december